IKEA testar på Drupal med nya LivetHemma

In Drupal, HCL Commerce, IBM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Under torsdagsmorgonen har undersajten Livet Hemma - LivetHemma.ikea.se gått live på Drupal CMS av NodeOne i samarbete med Futurniture som stått för koncept och design. Det är andra stora samarbetet mellan de två aktörerna. Drupal Communityn och NodeOne, genom partnern Tomas Persson, säger sig vara nöjda med: - Ytterligare en referens i världsklass. IKEA ser Drupal som ett självklart val i nya satsningar. En fin mitt av veckan för Drupal-Sverige med betydande projekt från både SL...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention IKEA testar på Drupal med nya LivetHemma | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Kör de samma CMS nu på sin jobbblogg? Kul att se att de strävar mot ett mer flexibelt arbetssätt!

    // Magnus

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.