Accenture, capgemini, deloitte, ernst & young, ey, ibm, Infosys, Infosys Digital Content Marketing, CXM, Nyheter

Infosys lägger miljarder på att bygga Infosys Digital designstudios

In Content Marketing, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Utöver E&Y, PwC och Wipro har även indiska Infosys satsat hårt på UX och service design under året. Liksom de förstnämnda, tidigare revisionskonsulterna är de inte först på bollen. Men deras nya VD Salil Parekh är ändå säker på att Infosys ska kunna utmana Accenture, Deloitte, IBM och Capgemini.

Infosys har nyligen köpt upp CX- och produktdesignbolaget Brilliant Basics i London. Dessutom har man tagit över den 25 år gamla kreativa byrån Wongdoody i Seattle för runt 700 miljoner SEK.

Vi har mer på samma ämne:  Salesforce industripaketeringar säljer väldigt bra, Vlocity dubblar antalet anställda till 2000

Köpen är en del av att bygga ihop sammankopplade “Digital Studios” över världen som tillhör egna affärsområdet “Infosys Digital”. Samtidigt sålde den nya ledningen en annan “digital experience” aktör, Skava (tidigare Kallidus) i San Francisco som inte passade in i byggandet av dessa studios.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.