Innovativ simulering i storreleasen Adobe AEM 6.0

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Under en preview i veckan har Adobe visat upp några av nyheterna de jobbat på i årets stora uppdatering av Adobe AEM och speciellt webbhanteringssektionerna i WEM-delen. Den kallas "most comprehensive verison ever", nya Experience Manager 6. Några grundområden Adobes gamla CQ5-gäng anpassat sig efter och byggt nya funktioner för är: App hantering med bättre intern dellansering ("stage" miljö motsvarighet även för appar) Bättre inbyggd Asset relationshantering och multipagehantering á la PIM direkt i v6.0. Bättre...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Bildhanteringen i Adobe AEM syns även i ambitionen att köpa bildportalen Fotolia som har royaltyfria bilder, genrebilder och videos för 5,9 miljarder.

Leave a Comment