Innovativ simulering i storreleasen Adobe AEM 6.0

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Under en preview i veckan har Adobe visat upp några av nyheterna de jobbat på i årets stora uppdatering av Adobe AEM och speciellt webbhanteringssektionerna i WEM-delen. Den kallas "most comprehensive verison ever", nya Experience Manager 6. Några grundområden Adobes gamla CQ5-gäng anpassat sig efter och byggt nya funktioner för är: App hantering med bättre intern dellansering ("stage" miljö motsvarighet även för appar) Bättre inbyggd Asset relationshantering och multipagehantering á la PIM direkt i v6.0. Bättre...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Bildhanteringen i Adobe AEM syns även i ambitionen att köpa bildportalen Fotolia som har royaltyfria bilder, genrebilder och videos för 5,9 miljarder.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.