Interaktiva mail senaste innovationen från Salesforce Marketing Cloud, Google erbjuder stödet

In Marketing Automation, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu har interaktiv e-post kommit som ett stöd till Salesforce Markting Automation också. I ett utskick från CRM-jätten under onsdagen meddelas att den senaste innovationen att adderas för marknadsförare som hemmajobbar med olika typer av massutskick i Salesforce Marketing Cloud med e-post är interaktivt e-postinnehåll. För två år år sedan gav PWA/AMP-förespråkande konkurrenten Google sin syn på dynamiskt, interaktivt e-postinnehåll. De uppdaterades året efter i samband med några AMP-tillägg som presenterades anpassade för bolagets kronjuvel (och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon