Intranät: 20 killer apps

In ECM, Nyheter, Övriga / Custom CMS, Sociala media / web2.0 by edenstrom3 Comments

Ett gäng killer apps, killer idéas, bra idéer när ni spånar på er kunds intranät. Minns inte vart jag hittat dessa. De duktiga killarna på Iteam grävde fram dessa tidigare i höst. Hoppas de kommer till användning! ·  Medarbetarlista med egen presentationssida med bild, kopplad mot Active Directory eller Exchange ·  Matlista: närliggande lunchrestauranger / interna restauranger ·  Dagens namnsdagsbarn/födelsedagsbarn ·  Tidrapportering ·  Filskickningsfunktion för att skicka och ta emot filer som är för stora för epost ·  Tipslåda för förbättringar på kontoret...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon