iPad app utvecklare erbjuder sina tjänster

In iPad, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Än så länge har enbart fyra externa, "rena" iPad app'ar visats i demonstrationssyfte: GameLoft - NOVA (iPhone-portning rakt av med tillagd "tre-fingrars-dörr-öppning" och "två-fingrars-granat-kastning") MLB.com (livesändingar - samma som i deras iPhone app - men nu med överliggande grafik) Need for Speed (liknande spel, dock bättre stöd för att "växla med fingrarna") NYTimes.com (ny layout, dock ganska lik deras vanliga mobilgränssnitt men med multimediavideostöd) Som ni ser hade inte utvecklarna tid att utveckla speciellt mycket från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Reklambyrån MGCreative gör precis samma sak nu, trots att IPHONE OS / Apple SDK utveckling inte verkar stå på deras tidigare CV.

    oDesk kanske är affärsplanen?

Leave a Comment