app, GameLoft, ipad, MLB.com, Need for Speed, NOVA, NYTimes, utvecklare iPad, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb

iPad app utvecklare erbjuder sina tjänster

In iPad, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Än så länge har enbart fyra externa, "rena" iPad app'ar visats i demonstrationssyfte: GameLoft - NOVA (iPhone-portning rakt av med tillagd "tre-fingrars-dörr-öppning" och "två-fingrars-granat-kastning") MLB.com (livesändingar - samma som i deras iPhone app - men nu med överliggande grafik) Need for Speed (liknande spel, dock bättre stöd för att "växla med fingrarna") NYTimes.com (ny layout, dock ganska lik deras vanliga mobilgränssnitt men med multimediavideostöd) Som ni ser hade inte utvecklarna tid att utveckla speciellt mycket från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Reklambyrån MGCreative gör precis samma sak nu, trots att IPHONE OS / Apple SDK utveckling inte verkar stå på deras tidigare CV.

    oDesk kanske är affärsplanen?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.