Iron Maiden, Slayer och Motörheads Magento-konsult satsar på AI och machine learning

In Adobe Magento 2, AI, Machine Learning, Botar, E-handel, Nyheter by Martin EdenströmLämna en kommentar

Helt Magneto-fokuserade Lybe berättar för MKSE.com att de gör en nysatsning på artificiell intelligens och avancerad maskininlärning. Nyanställde Olov Nykvist är Civilingenjör från KTH och har studerat AI, neurala nätverk och avancerad maskininlärning inför sin nya roll på bolaget. Hans erfarnehet med utveckling av en egen AI-agent hoppas Lybe ska komma deras kunder väl till pass.

Till att börja med ska robotarna bättre få strukturera upp produktinformationshanteringen. Lybe upplever att många kunder idag rymmer tusentals produktvarianter i Magento och denna avgörande information är bättre att AI sköter för framgångsrik e-handel.

Fler artiklar om ämnet:  Spendrups handlar upp ny byrå, lanserar Adobe Magento 2 e-handel

Dagens utmaningen består dels av att hitta datakällor för produktinformation, och dels att hämta informationen från många källor för att sedan normaliserat matas in i ett e-handelssystem, exempelvis Magento. Detta är både ett mödosamt repetitivt arbete och komplext, i form av tankekrävande datamodellering.

“- Artificiell Intelligens är inget som kommer i framtiden, det är något som förändrar världen nu.”

Säger Tomas Bengtsson, medgrundare Lybe.

Mkr
omsatte bolaget senaste verksamhetsåret
Lybes kunder inkluderar Folkhemmet, Nividas, Rodebjer, Scouterna, Brands for fans, Bergmans, Iron Maiden, Motörhead, Nola, Sweden Roch, Håll Sverige rent, Alfalux, Slayer och Jetskiparts.se.

Fler artiklar om ämnet:  Adobe Magento köper B2B teknikbolag, skapar flera egna nya paketeringar

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.