ITAB Outdoor kör på svenskarnas favoritval Magento, med Nosto och Harmoney

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

ITAB Outdoor har just släppt en e-handel och ett omnikanal-projekt på sin nya Magento upprättning. Trots att några lämnar Magento då och då är det helt klart den e-handelsplattform det händer mest inom i Sverige just nu. Både bland mellanstora såväl som mindre kunder. Samt bland några större.Itab grundades 1980 av entreprenören Gunnar Lundblad i Surahammar som ett postorderföretag. I dagsläget lagerför Itab ca 100000 produkter och omsätter ca 50 Mkr per år. Nordic Web Team stod bakom produktionen. Nosto finns med i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.