JC.se pånyttfödda som Scandianvian Denim House efter rekonstruktion, kvar på open source e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Företaget hamnade i rekonstruktion tidigare i år. Men den Magento 1 som klädkedjan JC installerade redan 2012, som en typ av pionjärer på den svenska marknaden, tvingas inte bära hundhuvudet (jo, det visade sig snart att allt skulle ut för en ny Viskan lösning hösten 2017) för de senaste årens digitala försäljningsproblem. Tidigare i maj pratades det om att en helt ny e-handelslösning skulle bli företagets framtid. I början av maj fattades beslut i Stockholms tingsrätt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.