John Henric överger Adobe Magento för Centra headless

In Adobe Commerce / Magento, Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

John Henric i Lamhamn gjorde sig ett namn några dagar in i pandemin med en modekampanj kring att i alla fall klä sig snyggt ovanför tangentbordshöjd. Nu har moderåterförsäljaren även gått live med ny egen headless e-handel. Detta på en svensk Centra headless lösning, berättar teamet bakom för MKSE.com under tisdagen.

Klädmärket valde så sent som årsskiftet 2016 att handla upp en Adobe Magento e-handel framtagen av eValent. Den


Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Centra ger sig på konkurrenternas prestanda i ny kampanj