Kaplans Auktioner handlar upp ny Dynamics 365 e-handelslösning

In ECM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

BrightCom Solutions berättar att de fått in Kaplans Auktioner som ny kund inom ehandel och Microsoft Dynamics 365 stöd. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Microsoft Dynamics 365 ska hjälper auktionshuset till att knyta samman människor, processer och data i hela företaget när gränserna mellan affärssystem och CRM suddas ut. Specifikt är det en ERP-lösning Dynamics 365 Business Central för mindre- och medelstora företag som det klassiska auktionsbolaget valt ut...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon