KFGymnasiet.se valde WordPress istället för EPiServer

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Joakim Strandell, Digital Director på Awkward, berättar att de är en relativt nystartad byrå som arbetar med digital strategi, produktion och optimering och siktat in sig på extremt efterfrågade WordPress CMS. De får en flygande start med Coop/KF-koncernens (annars främst förekommande stora EPiServer kunder) KF Gymnasiets nya KFGymnasiet.se. Det blev en enklare sak med några olika bakgrundsbilder, en blogg, programplan i JPG och lite sociala länkar samt inlagda RSS:er. Kunden syns även med reklam i tunnelbanan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon