Kitchenaid väljer norska eZ för 17 nya webbar och e-handel

In Ibexa, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska kitchenaid.se har gått live på en ny, norsk eZ CMS PHP-lösning. Det är samma ”platta” som även varumärkena Bauknecht och Whirlpool använder.

För Kitchenaid har i höst hela 17 nya webbplatser på 14 olika språk rullats ut. Den senaste versionen av eZ Publish ska låta vitvaruföretaget sköta en komplex struktur samt snabbare kunna integrera nya features som produktkatalog, nyhetsbrev, kontaktformulär, e-handel och login-stöd berättar eZs nya VD Bertrand Maugain för MKSE. Men projektet är inte nytt. eZ kom in redan 2012 i koncernen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ibexa firar framgångsrika partners. QNTM bygger vidare på eget, omfattande digitalt ekosystem

eZ CMS, på en föga smickrande placering längst ned till vänster i senaste Gartner Magic Quadrant för WCM, är ett av få klassiska CMS-val som inte sålts till större drakar eller riskkapitalister de senaste åren. Grundaren kom tillbaka in 2013 för att styra upp företaget, men valde nu i augusti 2018 att åter igen lämna för en styrelseroll.

Whirlpool Corporation (WordPress-sajt) har 92 000 anställda på 70 tillverkande och R&D kontor världen över.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.