Kjell & Company tar Kjell 2.0 omnikanalkoncept till Stockholm i påsk

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kjell & Company fortsätter gasa på i rekordfart. Efter nya Episerver och InRiver-plattformar, Amazon-strategi och mycket mer visar det sig i april att ett ”Kjell 2.0” omnikanalkoncept även tagits fram. Det håller som bäst på att rullas ut i Stockholm i några butiker och innehåller mycket nytt.

Bland annat ska fler skärmar i butik samt i händerna på säljare informera kunderna om produkters egenskaper och förträfflighet. Med text, bild och video. Men det mänskliga tummas det samtidigt på med hjälp av QR koder som ska komplettera och ersätta väntetiden det tar att få hjälp i kassan. En scan av QR vid egna mobiltelefonen direkt vid produkt ska ge samma typ av information direkt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Zington köps upp av VASS Group, så mycket fick de betala

Det är däremot ännu ingen självutcheckning, mobila kassor och POS á la de mest framåttänkande aktörerna. Det finns fortfarande en fysisk storkassa, men den är numera placerad i mitten av butiken.

Kjell & Company väntas öppna upp konceptet i Stockholm Hötorget i påsk.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Systembolaget uppdaterar ViNet och Employee Experience för 6000 anställda, bygger dashboard
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss