Klarna digitaliserar marknadsavdelningen inhouse med experter inom varje disciplin

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Allt fler väljer att bryta interna silos och dra nytta av företagskännedom och nischkompetens inhouse genom att anställa experter inom olika områden aktuella för digitalisering. Så även Klarna och CMO David Sandström, visar det sig i en ny intervju. Klarna har satsat på att rekrytera och träna upp egna anställda inhouse, men är noggranna med att inte försöka bygga en "egen inhouse-byrå" inom företaget. Till Dagensmedia säger David: "– Jag tror att när många pratar inhouse...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon