Klarna släpper Smoooth e-handel, tar hjälp av GEP Communication Group

In Nyheter, Open source PHP, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är en hög press att skapa en smidig, personaliserad, intelligent och så klart "smoooth" e-handelsupplevelse när Klarna börja sälja egna varor. Det är morgonrockarna, guldjordnötssmöret och en uppblåsbar rutschkana för 26 000 SEK i "Smoooth kollektionen" som från och med idag går att addera till en varukorg. Lustigt är att uppdraget helt outsourcades, trots ett omtalat marketing och martech inhouse-fokus på Klarna. För att inte tala om de antagligen över 1000 egna utvecklarna inom aktuella...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon