Knowit-avhoppare startar fjärde Amazon-byrå

In Amazon, Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Commerce 8 är den senaste, och därmed fjärde, aktiva Amazon-byrån som startat upp i Sverige de senaste 6 månaderna. Verksamheten ska fokusera på att hjälpa nordiska bolag att växa på Amazon. Ambitionen är att bli den ledande konsulten i Norden säger grundarna Patrik Nygård, Anssi Peltokangas i Sverige samt Janne Tuominiemi och Jussi Lystimäki i Finland. Grundarna har en bakgrund i Knowit, Schibsted samt Marketing Clinic. Amazons kommande intåg i Norden berör de svenska e-handlarna:...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon