Vad gör egentligen en Amazon byrå?

In Amazon, Check out/Kassasystem, Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

När e-handeln i större omfattning blir marknadsplatsförlagd och Amazon fortfarande är på varenda svensk butiksägares läppar tog det inte lång tid innan de första byråerna specialiserade på att konsultera "på Amazon" dök upp. Trots att e-handelsbjässen inte öppnade upp i landet på Black Friday. I Sverige har vi redan danska Makesyoulocal på plats samt nyöppnade Retime "Amazon Marketplace Specialists". Den senare grundad av Fredric Andersson och Dag Bengsson, som ska hjälpa svenska e-handlare med sin affär på Amazon. Och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon