Kode With Klossy, supermodellen rätt person att få barn lära sig programmera JavaScript och Ruby

In CXM, Javascriptramverk, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ni vet alla initiativ som just nu cirkulerar med IT- och konsultföretag försöker få fler unga och jobbsökande att lära sig programmera? Som Kodcentrum, Hello World! och Unga Programmerare? Det började den Trump-ingifta Victoria Secret-supermodellen Karlie Kloss med redan för tre år sedan. Hon är gift med Joshua Kushner, bror till Donald Trumps svärson och står bakom Kode With Klossy som är inne på sitt fjärde år. Med ständigt ökade sponsringsbidrag. Det är enbart tjejer som får delta,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon