Kommunala webbplatser på Frontpage

In Nyheter, Offentlig sektor, Office 365 SharePoint Online, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Enligt uppgift är Högsby kommun fullkomliga nöjda med sin frames- och scrollbarspäckade Microsoft Frontpage. Lokala resurser utbildas fortfarande i Frontpage 2003. Bl a kan de gå följande kurs för 675:- SEK. Inget SharePoint 2010 "TwentyTen" där inte. Tibro kommun är en annan kommun kvar på en Microsoft FrontPage 4.0, men de ska vara på gång med ett migrationsprojekt där de byter CMS.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Undrar just hur tillgänglig sajten är. Vidare vore det intressant att veta vad det kostar kommunen att förvalta och vidareutveckla sajten med Frontpage. Å andra sidan är det inte gratis att införa CMS istället för manuell hantering av sajten.

Leave a Comment