Konftel satsar på upplevelse och ska gå globalt med ny Sitecore

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sitecore berättar för MKSE att de vunnit en affär i norr då CMS:et valts ut för att skapa Konftels nya digitala lösningar. Sitecore ska även användas för personaliserade nyhetsbrev samt hantering av olika typer av produktinformation. Alt innehåll relaterat till en produkt oavsett om det rör sig om text, bild eller video ska samlas framöver på ett PIM-manér.

Teknikhuset i Umeå är ny leveranspartner tillsammans med kommunikationsbyrån Vinter som står för design. Den nya webbplatsen ska finnas på fem olika språk. Utmaningen är att utveckla en konkurrenskraftig och bra produkthantering som stärker Konftels varumärke både nationellt och internationellt, enligt partnern.

”– På så vis skapar vi en mer flexibel och kraftfull hub för all vår digitala kommunikation. Därför är valet av teknisk plattform och utvecklingspartner oerhört viktigt.”

Säger Stefan Eriksson, Marketing and Communicatons Manager på Konftel. Det innehåll som finns i plattformen kan återanvändas i flera olika digitala kanaler så som webb, appar och mejlutskick, men även på sikt i trycksaker.

Konftel jobbar sedan tidigare även med Lead Forensics – B2B Lead Generation och Silverpop CoreMotives Email Marketing.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Jula släpper ny digital plattform, e-handel och webb

Leave a Comment