Köp kalas och frukost via WooCommerce hos nya Skåne Stadsmission

In Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Skåne Stadsmission är senaste att lämna EPiServer till förmån för en WordPress när Stadsmissionen ska bygga nytt. Webbplatsen är byggd av nystartade Quentin Studios som fokuserar på interaktionsdesign och utveckling både som konsulter och i projektform. Den är byggd i temat Enfold och har en webbshop i WooCommerce. Det finns en koppling mot CRM och specialbyggda WordPress plugins till miljön.

E-handeln består av en gåvoshop där kunder kan köpa kalas och frukostar.

”– Vårt mål har varit att skapa en användarvänlig och funktionell sida som svarar upp mot de mål vi har vad gäller insamling och kommunikation. Nu känner vi att vi har rätt verktyg för detta.”

Säger Insamlingschef Cecilia Bruhn på Skåne Stadsmission.

”- Oftast behöver vi bygga specifika teman till kunden, men Enfold hade så många funktioner som Stadsmissionen behövde för att självständigt kunna jobba med sin sajt så valet kändes bra. Deras gamla sajt var inte responsiv och saknade en webbshoplösning som de flesta hjälporganisationer har idag. Vårt fokus har legat på att ge dem en modernare lösning.”

Berättar Ola Oscarsson, vd på Quentin Studios för MKSE.com.

0st
anställda jobbar inom missionen

Quentin Studios är en del av konsultnätverket Qgroup.

Ottoboni och Way2IT hade tidigare ansvar för kunden.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Grandiosa och Orkla släpper ny AR/QR appsatsning, uppdaterar WooCommerce e-handel

Leave a Comment