Kraft Cosmetics handlar upp Microsoft Dynamics 365 av BrightCom

In ECM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kraft Cosmetics som säljer hudvårdsprodukter och smink för ett premiumsegment har valt att handla upp en ny Microsoft Dynamics 365 Business Central. Leverantör är BrightCom i Malmö. Varumärkena som Kraft Cosmetics distribuerar är namn som Bioline och Comfort Zone. Under Kraft Cosmetics ligger även hudvårdssalongerna LenHud i Malmö, Lund, Helsingborg och Borås. Kraft Cosmetics var är en Office365 molnanvändare och växer nu vidare med ett Microsoft Dynamics 365 Business Central (före detta Dynamics NAV) affärssystem. Kravet var att öka...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon