Kraft Cosmetics handlar upp Microsoft Dynamics 365 av BrightCom

In ERP/ECM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kraft Cosmetics som säljer hudvårdsprodukter och smink för ett premiumsegment har valt att handla upp en ny Microsoft Dynamics 365 Business Central. Leverantör är BrightCom i Malmö.

Varumärkena som Kraft Cosmetics distribuerar är namn som Bioline och Comfort Zone. Under Kraft Cosmetics ligger även hudvårdssalongerna LenHud i Malmö, Lund, Helsingborg och Borås.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Chimi kopplar ihop omnikanallösning med nytt affärssystem

Kraft Cosmetics var är en Office365 molnanvändare och växer nu vidare med ett Microsoft Dynamics 365 Business Central (före detta Dynamics NAV) affärssystem. Kravet var att öka automatiseringen i företagets arbetssätt med fokus på ekonomi-, inköp- och försäljningsprocesserna. BrightComs samarbetar med Continia och deras tjänst Document Capture för att lösa detta. En del är att digitalisera och automatisera hela flödet av leverantörsfakturor.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.