Krisbolaget köper svensk martech aktör

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter att titulerats Englands "nya konkurs-Unicorn" efter t ex Powa har Ve Interactive med ny, dansk ledning hittat tillbaka. I slutet av 2017 berättade bolaget att de skulle återvända till svarta siffror och så må nu skett, det finns hur som helst kapital att ta över skånska Divvit "Machine Learning Marketing Attribution" med nio anställda och 350 kunder. Den beteendeanalyserande tekniken ska användas för att låta Ves användare förstå när en kund är redo att köpa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon