Kunderna som köpt in KIT Story Engine

In Analys / Statistik, Nyheter, Play-kanal / Multimedia, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

När KIT splittas i två bolag väljer grundaren Peder Bonnier att helt satsa på egna, Instagramfokuserade data- och innehållsmotorn KIT Story Engine. Syftet med publiceringsverktyget är att med högre precision förutspå hur varje enskild historia bör berättas för att uppnå önskat resultat. Då Facebooks algoritmer stryptes och stöptes om efter Cambrige Analytica-skandalen valde även byrån TAS att istället fokusera på Instagram. De är sedan i höstas även KIT Story Engines huvudpartner och exklusiv leverantör av data- och publiceringsplattformen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon