Kung Sverker dockas ut och Göta kanal digitaliseras av ny byrå

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Denna veckas digitaliseras hela Göta kanal. I samband med att passagerarbåten Kung Sverker dockas ut från torrdockan i Motala ska den klassiska kanalens fulla utbud börja erbjudas i en ny digital guidetjänst på webben och i en app. Det innehållet är främst information om boenden, cykel- och kayakuthyrning och restaurangmenyer. Den 27 april ska tjänsten var igång. Linköpingsbaserade företaget Gaia ligger bakom en en digital plattform och framtagande av destinationsguiden som snart finns i Appstore och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon