KungSängen öppnar Magento e-handel av Softronic

In Adobe Commerce / Magento, Check out/Kassasystem, Content Marketing, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

KungSängens nya responsiva e-handelslösning av Softronic har ett fokus att hjälpa kunden att hitta, anpassa och köpa rätt säng på ett snabbt och enkelt sätt.

” – Vi vill att e-handeln ska fungera som ett komplement till våra butiker och det kommer underlätta för både kund och personal då kunden är mer förberedd när de kommer in för en utprovning.”

säger KungSängens VD Peter Gustafsson.

Softronic ska ha haft en Magento-lösning som passar sängtillverkarens önskemål, enligt bolagets VD. E-handeln är integrerad med affärssystemslösningen MS Dynamics NAV enligt Victor Iosif, Affärsutvecklingsansvarig Softronic.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  B2B marknadsplats-plattform satsar på Sverige

Magento’n har viss content marketing-utformning med målande, säljande artiklar tillsammans med produkterna. Det ser bra ut. Däremot ligger vissa bilder under text och prisinformationen ligger inte i linje med resten av produktlistningen. Det har nog med den responsiva utformningen att göra, men är ovanligt att desktop och tablet fått stå tillbaka för mobil handel (där e-handeln ser bäst ut).

Kassan är två-sidors och erbjuder en herrans massa egna, KungSängen betalvarianter (nytt kort, kort, delbetalning, faktura och externt kort).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ecomero ökar med 90 procent, konkurrenten i konkurs

Leave a Comment