Läsarna hatar nya DT.se på Polopoly CMS

In Java, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Dalarnas Tidningar, dt.se, har en aning försenat relanserats på en ny Polopoly CMS. En del av den snrat tre år gamla Mittmedia / Mkt Media dealen. Men Resume.se skriver att användarna hatar den re-designade skapelsen på det nya CMS:et. "Rörig och plottrig", "Vidrig design" och ”Rörigt, uselt val av typsnitt utan seriffer, påfrestande mycket rörlig reklam, nyheterna försvinner bland allt plotter. Riktigt amatörmässigt!" säger dalmasarna. Ewa Wirén, redaktionschef, ville med CMS-bytet och re-designen modernisera och tänka...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Som dalmas blir jag bedrövad då jag ser den nya designen eftersom jag brukar besöka dt.se nästan dagligen. Roligt att dom försöker göra något nytt men det här blev verkligen inte bra nånstans!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.