Läsarna hatar nya DT.se på Polopoly CMS

In Java, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Dalarnas Tidningar, dt.se, har en aning försenat relanserats på en ny Polopoly CMS. En del av den snrat tre år gamla Mittmedia / Mkt Media dealen. Men Resume.se skriver att användarna hatar den re-designade skapelsen på det nya CMS:et. "Rörig och plottrig", "Vidrig design" och ”Rörigt, uselt val av typsnitt utan seriffer, påfrestande mycket rörlig reklam, nyheterna försvinner bland allt plotter. Riktigt amatörmässigt!" säger dalmasarna. Ewa Wirén, redaktionschef, ville med CMS-bytet och re-designen modernisera och tänka...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Som dalmas blir jag bedrövad då jag ser den nya designen eftersom jag brukar besöka dt.se nästan dagligen. Roligt att dom försöker göra något nytt men det här blev verkligen inte bra nånstans!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.