Ledning och dumma frågor behövs för att säkerställa att Teams och Office 365 används

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Uppsalahem har nyligen gått in i Office 365-plattformen med ett stort fokus på att verkligen börja använda allt inkluderat stöd. Som Teams videosamtal dessa dagar, ett integrerat intranät och nytt stöd för ökad kommunikation samt informationsdelning. Det var viktigt att agera behovsstyrt och tidigt involvera ledningen menar projektledarna. För en ökad trygghetskänsla och säkerställa att Microsoft-produkterna verkligen användes efter införandet. Om de anställda tyckte det krångligt med exempelvis Teams riskerade bostadsbolaget en ond spiral. "– Det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon