Lemontree och SO4IT slås ihop

In ERP/ECM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

RPA– och testautomatiseringsföretaget Lemontree slås ihop med SO4IT under varumärket Lemontree. Lemontree arbetar inom en rad olika branscher såsom Telekom, Bank och Finans, Life Science och offentlig sektor. SO4IT är specialister på koncept byggda med ett antal partnerverktyg. SO4IT jobbar med ”workflow” och autentiseringslösningar på partnerprodukten GigaSpaces för finansinstitut och försäkringsbolag.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

” – Tillsammans får vi nu ett ännu starkare erbjudande som kan leverera hela projekt inom mjukvara med allt från krav- och verksamhetsfrågor, utveckling, infrastruktur och testning. So4Its kompetens inom infrastruktur och utveckling av mjukvara kompletterar Lemontrees expertis inom automatisering av leverans-, kvalitetprocesser och test på ett fantastiskt sätt. Tillsammans blir vi avsevärt starkare.”

Säger Rickard Ridderström, VD Lemontree

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Malmö Stad köper in Formpipe ärendehantering, SiteVision och RPA på plats