Leos Lekland nu datadrivna baserat på CRM-data från fysiska besök

In CRM Customer Relationship Management, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tromb har berättat mer om uppdraget att hjälpa Leos Lekland att helt ställa om för att säkra sin affär under åren 2020-2021. Det första uppdraget ska rört en ny digital funktion där gästerna enkelt kunde förboka och betala entréavgiften i mobilen.

“ – Vi befinner oss 1,5-2 år före vår egen road map tack vare den blixtsnabba digitaliseringen av tjänsten där gästen enkelt kan förboka och betala entréavgiften i mobilen.“

Säger Anders Forssten, CMO/marknadschef, Leos Lekland. Det som efterfrågades var en tjänst för att förboka och betala entréavgiften i mobilen. Lösningen skulle också ringa in en specifik ankomst- och vistelsetid för gästen, för att undvika trängsel både vid entré och inne på leklandet. Hanteringen av biljetter och kontanter skulle elimineras.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Journalisten.se uppdaterar sin digitala närvaro, skippar inloggning

Nu har Leos Lekland en digital besökslista på alla sina lekland med besöksdata där det går att utläsa mönster och på så sätt lära känna sina gäster ännu bättre. Leos lekland är en Symplify CRO SaaS plattform och Apsis Profile Cloud CXDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Naturvårdsverket tar in ny webbyrå, bygger på WordPress och Apsis


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon