Leos Lekland nu datadrivna baserat på CRM-data från fysiska besök

In CRM Customer Relationship Management, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tromb har berättat mer om uppdraget att hjälpa Leos Lekland att helt ställa om för att säkra sin affär under åren 2020-2021. Det första uppdraget ska rört en ny digital funktion där gästerna enkelt kunde förboka och betala entréavgiften i mobilen.

“ – Vi befinner oss 1,5-2 år före vår egen road map tack vare den blixtsnabba digitaliseringen av tjänsten där gästen enkelt kan förboka och betala entréavgiften i mobilen.“

Säger Anders Forssten, CMO/marknadschef, Leos Lekland. Det som efterfrågades var en tjänst för att förboka och betala entréavgiften i mobilen. Lösningen skulle också ringa in en specifik ankomst- och vistelsetid för gästen, för att undvika trängsel både vid entré och inne på leklandet. Hanteringen av biljetter och kontanter skulle elimineras.

Vi har mer på samma ämne:  Apsis nyhetsbrev säljs till Belgien, når 13 500 kunder och 330 000 användare i 45 länder

Nu har Leos Lekland en digital besökslista på alla sina lekland med besöksdata där det går att utläsa mönster och på så sätt lära känna sina gäster ännu bättre. Leos lekland är en Symplify CRO SaaS plattform och Apsis Profile Cloud CX [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]och CRM-datakund (Innometrics produkten).

I framtiden räknar Leos Lekland med att utveckla service och tjänster med utgångspunkt från besöksdatan.

[/ppp_patron_only]