Lidköpings kommun överlåter all teknisk utveckling till den kreativa partnern

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Advant berättar att de inlett ett samarbete med SiteVision och vunnit ett första uppdrag som rent teknisk partner. Det blev en rätt stor första kund i form av hela  Lidköpings kommun som nu under 2020 ska designa och bygga helt nya webbar.

Christer Christer Erngren, produktägare hos Lidköpings kommun, berättar vidare att:

”– Vi ska under 2020 tillsammans med webbyrån Advant bygga en så kallad webbfamilj. Webbfamiljen kommer vid lanseringen i december innehålla en servicewebb och ett antal delwebbar. Tanken är att renodla innehållet på respektive webb och göra det enklare för besökare att hitta rätt.”

Stort fokus läggs på att skapa en användarvänlig webb som ”andas Lidköping”. Lidköping var tidigare en stor förespråkare av WordPress CMS och ville 2013 vara vara ”enklast i Sverige” på webben. Då lämnade de just en Sitevision CMS, som nu verkar komma till nåder igen. Lidköpings kommun är idag även en Sitevision CMS användare externt. Där har Lidköpings kommun tidigare jobbat med Limepark som teknisk partner på Sitevision.

Vi har mer på samma ämne:  Prevas bygger nytt intranät på SiteVision med egenutvecklat sök

Advant har tidigare jobbat med att skapa koncept och design för prisade SiteVisionwebbar som exempelvis sh.se, tyreso.se och strangnas.se. Men det tar nu steget ut att bli partner för att kunna erbjuda en helhetsleverans inklusive utveckling.

Vi har börjat med nyhetsbrevsutskick med enbart CRM-nyheter! Det finns även fyra andra intressenischningar.
Ta del av en helt personaliserad MKSE.com upplevelse idag. Klicka här

Fler artiklar idag: