Lidköpings kommun överlåter all teknisk utveckling till den kreativa partnern

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Advant berättar att de inlett ett samarbete med SiteVision och vunnit ett första uppdrag som rent teknisk partner. Det blev en rätt stor första kund i form av hela  Lidköpings kommun som nu under 2020 ska designa och bygga helt nya webbar. Christer Christer Erngren, produktägare hos Lidköpings kommun, berättar vidare att: "– Vi ska under 2020 tillsammans med webbyrån Advant bygga en så kallad webbfamilj. Webbfamiljen kommer vid lanseringen i december innehålla en servicewebb och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon