Linköpings universitet live på Sitecore efter ”komplext”, flerårigt projekt

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nya Linköpings universitet Liu.se har äntligen sett dagens ljus. En ny lösning som återfinns på det, inom universitetskretsar, mycket ovanliga valet Sitecore CMS. Det .NET-baserade, profilerande och anti-best-of-breed anpassade lösningen valdes ut efter en större upphandling under 2014 (!). Fokus för universitetet ska enligt briefen "Ny  LiU-­‐webb  2015" varit att skapa en enklare, sökdriven och digital lösning som sätter universitetets besökare främst. Av rektor Helen Dannetun kallas webbplatsen i olika dokument för ett av de viktigaste verktygen för att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment