Linköpings universitets nya webbplats kostade 19 Mkr, tog fyra år

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det visar sig att projektet kring den nya LiU Sitecore-webben hos Linköpings universitet varit betydligt mer omfattande och framförallt kostsamt än tidigare meddelat. Trots ett projektnamn som heter 2015 ska arbetet med interna och externa arbetsgrupper ha pågått ända sedan 2013.Och kostnaderna för utvecklingsarbetet har även offentliggjorts nu efter liu.se-lanseringen. De beräknas till hela sju miljoner kronor i externa kostnader med tillhörande personalkostnader om hela tolv miljoner kronor. Det ska varit mycket stora arbetsgrupper inblandade under projektets långa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.