creuna, episerver, Jetshop, Liseberg, liseberg.se Episerver, Jetshop, Nyheter, Omnikanal

Liseberg.se har 70% mobilbesökare, anpassas med smartare e-handel

In Episerver, Jetshop, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Liseberg.se med närmare 7 miljoner årliga besökare har fått en rejäl uppdatering, berättar Katarina Warnström, chef PR och sociala medier Liseberg för MKSE.com.

Det som kallas “en helt ny digital upplevelse” består bland annat av en förenkling baserad på besökarnas rörelsemönster, enklare att planera besöket och beställa och betala upplevelser i förväg.

Hela 70 % av besökarna ska redan idag komma via mobila enheter, så mobilanpassad e-handel var viktigt i uppdateringen. Det ska varit en utmaning att få in alla delar av Liseberg som mobilanpassad väl fungerande e-handel.

“- Vår ambition är att erbjuda lika bra upplevelser digitalt som i verkligheten.”

Säger Markus Ruotsalainen, chef för Lisebergs digitala kanaler.

Lösningen baseras på en Episerver CMS med Episerver Find sökmotor och Jetshop Ticket Commerce lever kvar för e-handelsdelarna.

Ansvariga byrån Creuna har fått göra ett hopkok av Göteborgs e-handelsstolthet, SaaS-baserade Jetshop och en Episerver .NET plattform igen. Så det har inte skett några större förändringar på den sidan förutom att en omdiskuterad Sitevision-licens rök. Tidigare har Liseberg jobbat med Mogul.

Vi har mer på samma ämne:  DIGG Myndigheten för digital förvaltning ställde höga prestanda och tillgänglighetskrav på Episerver

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.