Livsstil och träningshistorik skapar unik e-handelsapp på Salesforce Commerce för Under Armour

In Adobe AEM, Android, iPhone, Java, Nyheter, Omnikanal, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det måste vara lite jobbigt för Adobe Marketing Cloud att så pass många av deras större kunder över en natt även blev Salesforce-användare i samband med Salesforce Commerce Cloud förvärvet. Speciellt då Salesforce så snabbt nu växlar ut dessa kunder till andra tjänster i egna Marketing Cloud molnet. Prestigesportmärket Under Armour var en större omnikanalreferens till Adobe förra året. Men de är nu en ännu större referens till Salesforce under Dreamforce 2017. Där visar bolaget stolt upp deras nya...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon