Livsstil och träningshistorik skapar unik e-handelsapp på Salesforce Commerce för Under Armour

In Adobe AEM, Android, iPhone, Java, Nyheter, Omnikanal, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det måste vara lite jobbigt för Adobe Marketing Cloud att så pass många av deras större kunder över en natt även blev Salesforce-användare i samband med Salesforce Commerce Cloud förvärvet. Speciellt då Salesforce så snabbt nu växlar ut dessa kunder till andra tjänster i egna Marketing Cloud molnet.

Prestigesportmärket Under Armour var en större omnikanalreferens till Adobe förra året. Men de är nu en ännu större referens till Salesforce under Dreamforce 2017. Där visar bolaget stolt upp deras nya e-handel (som de valde Demandware för, några år sedan) med ett omfattande, inkopplat online marketing stöd.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nytt DAM en betydande milstolpe i Volvo Trucks digitala transformationsresa

Under Armour har utökat sin Salesforce Commerce e-handel att bli en del av den mobila upplevelsen där egna appen numera kan erbjuda produktförslag baserade på en kunds unika livsstil, lokalisering, träningshistorik, och tidigare gjorda köp. Det är en del av hur en massa information från en mobil enhet hjälper till att skapa en mix med en unik kundupplevelse. Med det hoppas sportmärket kunna demonstrera omsorg och omtanke för varje kund.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.