Drupal 7, lu.se, Lunds universitet Drupal, Offentlig sektor, Open source PHP

Lunds universitet live på Drupal CMS

In Drupal, Offentlig sektor, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Lunds universitet är sedan i natt live på en sprillans ny Drupal 7 CMS. Det blev en omfattande startsida med bakgrundscarousel, grafiska typsnitt, grafiska puffar (på grafiskt underlag), talande webb, tangentbordsnavigering, genvängar i mindre typsnitt i toppen, en jättefooter med alla insitutioner och avdelningar och en vänsterställd flik för Kundo feedback.

Söktjänsten har utvecklats, och erbjuder nu filteringsmöjligheter och en samlad presentationsvy för sökkategorierna ”Sök utbildningar”, ”Sök anställd/organisation” och ”Sök publikation”.

Drupal 7, lu.se, Lunds universitet Drupal, Offentlig sektor, Open source PHP

Projektet kallas ett jätteprojekt och är försenat efter vissa problem under året. De första stegen togs redan för 18 månader sedan (!) och budgeten ska ha passerats i projektet.

Vi har mer på samma ämne:  Sjöräddningssällskapet lämnar API-ekonomin, handlar upp ny e-handel för räddningsbåtreservdelar

RedBridge och Wunderkraut Göteborg teamet säger sig nu vara glada att gått live. Funka nu är tillgänglighetsansvariga. Eva Fredenholm, Peter Svensson m fl fanns bland beställarna.

Kommentarer

  1. Wow. Det ser ut som nån har skjutit en clown och gjort en webbplats av liket. Vem skötte det grafiska?

  2. Dyrt, dåligt och osupportat, bra jobbat Lunds Universitet

  3. Ah. Trodde de bara hade drupalat till det. Coolio.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.