m.SverigesRadio.se och mini.SverigesRadio.se har lanserats

In Android, iPhone, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Sveriges Radios pekskärmssajt har lanserats. En nysatsning för iPhone och Android användare. Alla program, nyheter och sport ska finnas på plats. Dessutom ska all lyssning, inklusive poddradio, varit anpassad för mobila format. Det är scriptade "läs mer" utfällningar, liten mobil "dela" samt möjlighet att läsa och skriva (se och lär, Aftonbladet.se - "13:e september 2009") kommentarer och fin formattering på alltihopa. "Hjärtikonen" för favoriter och en massa radio-länkar finns på plats. Heltäckande och väl genomarbetat....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment