Mac App Store floppar? Hur går OpenAppMkt och Google Apps Marketplace?

In iPhone, Nyheter, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Det har varit en minst sagt trög start för nya Mac App Store i Sverige. Svenskarna har inte upptäckt OS-uppdateringen med Mac App Store och de som väl har gjort så har svårt att se finessen med de dyra programmen i Mac App Store. Inte många kronor skiljer från att hämta en glansig kopia med kartong i butik och det är svårt att spontanshoppa för tusenlappar. Det syns främst i de första veckostatistikuppgifterna där toppapparna bara...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag måste säga att jag använder App Store ganska mycket. Tycker det är sjukt skönt att slippa alla idiotiska skivor etc. Lite irriterande att man inte kan “växla” in sina licenser så att man kan få bort gamla saker. Känns som om att alla fysiska data försvinner inom 5 år ändå.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.