Magazin24.se valde Roxen Editorial Appliance på tillhörande MacMini

In Nyheter, Roxen by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Linköpingsbaserade Roxen med VD Per Östlund produktutvecklar och har släppt en SaaS-variant som heter Roxen Editorial Appliance. Den nya plattformen från klassiska Roxen är fokuserad på små- och medelstora medieföretag som behöver ett redaktionellt publiceringsverktyg. Lösningen säljs in som "en molnlösning", men första den kunden, lilla lokaltidningen för Västa Mälardalen, Magazin24.se, berättar att de fått lösningen "på en server här hos oss". Det är för övrigt en Apple MacMini Server. Lösningen innehåller en inbyggd OEM-version av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.