Magento tar in 2,26 miljarder SEK i nytt riskkapital, tror på Asien

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Magento i ny regi, post-Ebay tiden, sparar inte på krutet då nya marknader ska erövras. Asien står i sikte då e-handelsaktören och VD Mark Lavelle tar in en enorm investering på 2,26 miljarder SEK från nya ägare. Kinesiska Hillhouse Capital Group från Changyang, Beijing som även investerat i Airbnb, Mobike och Woowa Bros står bakom det nya kapitalet.Och det är just den asiatiska marknaden som anses vara öppen och framtiden för den PHP-baserade open source mjukvaran....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment