Mailchimp släpper Shopify-utmanare

In E-handel, Marketing Automation, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Redan 2019 höjdes ögonbryn då Mailchimp kastade ut sin kanske främsta ekosystemspartner Shopify från egna plugins- och API-kopplingar. Därefter har bolaget LemonStand förvärvats och nu berättar Marketing Automation- och e-postjätten att de inom kort kommer introducera ett eget SaaS e-handelsstöd. Det är främst till för kunder som redan byggt in sig i Mailchimps ekosystem. Som kan addera en varukorg till redan aktiverade splashsidor och CRM-dialoger i olika steg med sina epostkunddatabaser. Kostnaden blir 2% per transaktion...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon