Mailchimp ger sig på e-handel, klipper alla band med Shopify

In E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under påsken ägde en större skilsmässa rum. Mellan två av de mest dominerande martech-aktörerna runt om i världen. Ledande epost- och marketing automationföretaget Mailchimp avslutade abrupt sitt mångåriga och välfungerande samarbete med kanadensiska e-handelsplattformsledaren Shopify. Bara veckor innan API-tillgångarna ströps i båda riktningar visade det sig att Mailchimp i all tysthet köpt in teknik och kompetens från LemonStand. En Shopify-utmanare med liknande e-handelsfunktionalitet som nu troligtvis ska bli en större del av epostutskicksföretagets egna verksamhet. Mailchimp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon