Mälardalens högskola och MDH.se uppgraderar till SiteVision

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter att jobbat på projektet sedan hösten 2018 ska Mälardalens högskola nu gått live med det SiteVision CMS projekt som för 1,5 år sedan valdes ut för den kommande MDH.se moln- och webbsatsningen. Det berättar representanter från SiteVision under denna januarimorgon. Därmed blev de en av de sista som övergav sin tidigare, omfattande Poloypoly CMS-lösning. Den offentliga kunden har fått en högupplöst, mobilanpassad webbplats med Youtube-klipp och en omfattande utbildningsökfunktion. MDH är en av Sveriges största...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon