Malmö FF kombinerar kommunikation, e-handel och biljettförsäljning i nytt digitalprojekt

In E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Resultifys Vice VD Joachim Lindgren hör av sig och berättar att Malmö-byrån är klara med den helt nya webbsajten för lokala stoltheten Malmö FF. Numera på en WordPress med senaste editorn Gutenberg och det WYSIWYG stödet. Därmed överges danska Sitecore CMS. Malmö FF vill komma närmre sina supportrar online och tog innan förra sommaren först hjälp av den digitala byrån i ett nytt samarbete. "– Nu kan vi möta våra supportrar digitalt på ett betydligt bättre...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon