Joachim Lindgren, Kodexe, malmö ff, resultify, sitecore, Wordpress E-handel, Nyheter, Wordpress

Malmö FF kombinerar kommunikation, e-handel och biljettförsäljning i nytt digitalprojekt

In E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Resultifys Vice VD Joachim Lindgren hör av sig och berättar att Malmö-byrån är klara med den helt nya webbsajten för lokala stoltheten Malmö FF. Numera på en WordPress med senaste editorn Gutenberg och det WYSIWYG stödet. Därmed överges danska Sitecore CMS.

Malmö FF vill komma närmre sina supportrar online och tog innan förra sommaren först hjälp av den digitala byrån i ett nytt samarbete.

“– Nu kan vi möta våra supportrar digitalt på ett betydligt bättre sätt än tidigare. Det kommer att bli lättare att fördjupa relationen med MFF, samtidigt som vi kommer att lära oss mer om vad som är viktigt för våra supportrar när de besöker vår webbplats.”

Säger Peter Åhlander, press- och informationschef på Malmö FF. Malmö FF:s webb kallas den viktigaste informationskanalen för att nå ut till supportrar och partners. Den digitala plattformen agerar både kommunikationskanal, e-handel och sköter biljettförsäljning. Den nya WordPress-sajten ska anpassats bättre med stöd för mobil, dator och surfplatta.

Vi har mer på samma ämne:  Jula förändrar hela sitt arbetssätt, satsar på Sitecore headless med Consid som partner

Sommaren 2013 köpte



Vill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.