Malmö FF kombinerar kommunikation, e-handel och biljettförsäljning i nytt digitalprojekt

In E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Resultifys Vice VD Joachim Lindgren hör av sig och berättar att Malmö-byrån är klara med den helt nya webbsajten för lokala stoltheten Malmö FF. Numera på en WordPress med senaste editorn Gutenberg och det WYSIWYG stödet. Därmed överges danska Sitecore CMS.

Malmö FF vill komma närmre sina supportrar online och tog innan förra sommaren först hjälp av den digitala byrån i ett nytt samarbete.

”– Nu kan vi möta våra supportrar digitalt på ett betydligt bättre sätt än tidigare. Det kommer att bli lättare att fördjupa relationen med MFF, samtidigt som vi kommer att lära oss mer om vad som är viktigt för våra supportrar när de besöker vår webbplats.”

Säger Peter Åhlander, press- och informationschef på Malmö FF. Malmö FF:s webb kallas den viktigaste informationskanalen för att nå ut till supportrar och partners. Den digitala plattformen agerar både kommunikationskanal, e-handel och sköter biljettförsäljning. Den nya WordPress-sajten ska anpassats bättre med stöd för mobil, dator och surfplatta.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Elain öppnar upp ny ID och digital närvaro tillsammans med Seventy Agency

Sommaren 2013 köpte MFF in sin tidigare Sitecore-lösning, då framtagen av Kodexe.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss