MFF.se fortsätter på Sitecore av Kodexe

In Jetshop / Storm Commerce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Kodexe ny anfallsparter till Malmö FF

Stratiteq är ute ur bilden, men Sitecore CMS får ligga kvar hos MFF.se, Malmö FF online. Kodexe tillsammans med kommunikationsbyrån The Concept Factory levererar numera till en av Sveriges äldsta och den mest framgångsrika fotbollsklubbar.

Sajten har blivit väldigt beroende av sin rutnätsuppbyggnad. Det finns tom. tomma, streckade rutor för content som inte skapats ännu. En Jetshop länkas ut för e-handelsprodukter (som marknadsförs direkt i de feta menyerna(!)). Allsvenskan.se’s WordPress lösning länkas det till via en generell top-bar.

Vi har mer på samma ämne:  BigCommerce tar svensk kund, värderas till 100 mdr. Mumma för litium

Nya MFF.se ska ytterligare stärka föreningens varumärke samt skapa en interaktiv mötesplats för supportrar och medlemmar. Inför en hemmamatch har sajten uppemot 80 000 besökare.

Kommentarer, personliga inställningar och medlemsinloggning är nya interaktiva delar. Sajten är även responsiv, men med av-knapp:

”- Ibland kan dock en responsiv design kännas lite begränsande, därför har vi lagt in en funktion som gör att man enkelt kan lämna det responsiva läget när man vill.”

säger Dennie Ovenberger, kundansvarig på Kodexe.

Vi har mer på samma ämne:  Snabbväxande tredjepartsutvecklare på Sitecore med ex-ledning från bolaget tar marknadsandelar

Kommentarer

Leave a Comment