MFF.se fortsätter på Sitecore av Kodexe

In Norce / Jetshop / Storm Commerce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Kodexe ny anfallsparter till Malmö FF

Stratiteq är ute ur bilden, men Sitecore CMS får ligga kvar hos MFF.se, Malmö FF online. Kodexe tillsammans med kommunikationsbyrån The Concept Factory levererar numera till en av Sveriges äldsta och den mest framgångsrika fotbollsklubbar.

Sajten har blivit väldigt beroende av sin rutnätsuppbyggnad. Det finns tom. tomma, streckade rutor för content som inte skapats ännu. En Jetshop länkas ut för e-handelsprodukter (som marknadsförs direkt i de feta menyerna(!)). Allsvenskan.se’s WordPress lösning länkas det till via en generell top-bar.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Digitaliseringsjätte vinner Lynk & Co, ska storanställa i Sverige

Nya MFF.se ska ytterligare stärka föreningens varumärke samt skapa en interaktiv mötesplats för supportrar och medlemmar. Inför en hemmamatch har sajten uppemot 80 000 besökare.

Kommentarer, personliga inställningar och medlemsinloggning är nya interaktiva delar. Sajten är även responsiv, men med av-knapp:

”- Ibland kan dock en responsiv design kännas lite begränsande, därför har vi lagt in en funktion som gör att man enkelt kan lämna det responsiva läget när man vill.”

säger Dennie Ovenberger, kundansvarig på Kodexe.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce eliminerade i årets Gartner DXP Magic Quadrant 2023

Kommentarer

Leave a Comment