För några kvartal sedan kallade MKSE.com nya Riksdagen.se för en av 2011-2012 år intressantaste releaser. Det visade sig bli en 2012 lansering, för EPiServer CMS 6 R2-projektet av Doberman och Know IT gick live först nu i februari. Projektet har varit i hetluften då Doberman anklagades av Daytona att stjäla design och då KnowITs prissättning för att vinna uppdraget i oktober 2009 starkt ifrågasattes. Hur blev det då? Borta är det extremt avskalade, WAI-vänliga Riksdagen.se som...
Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!

Kommentarer
Alla inlänkar som nu är 404 går inte att förklara bort. Lär finnas en del politiker ute i landet nu vars bloggar ger läsarna felmeddelande vid t.ex. länkningar till motioner och lagtexter. Hur svårt är det att jobba med 301:or egentligen?
Sökmotor, vet du?
Jag gillar den. Transparent mot verksamheten! Jag hittar alla ledamöter med bild och info och vilka motioner de lämnat in. Jag kan se precis vilka ärenden som behandlas i de olika utskotten med filmer och detaljerad info om röstningen på avslutade ärenden. Skitbra!
Inte Solr eller SiteSeeker, Autonomy verkar ha en relation (och fortfarande gällande ramavtal):
http://www.autonomy.com/content/News/Releases/2006/0703a.en.html
För övrigt är det så många som klagar på just Riksdagen.se söket, eller specifikt förändringarna mot det gamla söket, att den fått en egen “kategori” i feedback-bloggen…
I see, tack för research!
I see, tack för research!
Klaga på den söken? Då får de komma till Australien, här är det inte mycket med sök ännu :)
Klaga på den söken? Då får de komma till Australien, här är det inte mycket med sök ännu :)
Detta är ju patetiskt. Sidan är mycket mer plottrig och svårnavigerad. Söket är heltrasigt. Till råga på allt sabbar man alla länkar… ja, för vem behöver inlänkar på webben egentligen? Hur tänkte de där..?
Pingback: Kommentar: Webbriktlinjer för länkhantering » Sennbrink Konsult
Pingback: Kommentar: Webbriktlinjer för länkhantering - Björn Sennbrink
Pingback: Kommentar: Webbriktlinjer för länkhantering » Björn Sennbrinks privata blogg