Många missar på nya Riksdagen.se på EPiServer

In API, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström12 Comments

För några kvartal sedan kallade MKSE.com nya Riksdagen.se för en av 2011-2012 år intressantaste releaser. Det visade sig bli en 2012 lansering, för EPiServer CMS 6 R2-projektet  av Doberman och Know IT gick live först nu i februari. Projektet har varit i hetluften då Doberman anklagades av Daytona att stjäla design och då KnowITs prissättning för att vinna uppdraget i oktober 2009 starkt ifrågasattes. Hur blev det då? Borta är det extremt avskalade, WAI-vänliga Riksdagen.se som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Alla inlänkar som nu är 404 går inte att förklara bort. Lär finnas en del politiker ute i landet nu vars bloggar ger läsarna felmeddelande vid t.ex. länkningar till motioner och lagtexter. Hur svårt är det att jobba med 301:or egentligen?

 2. Sökmotor, vet du?

  Jag gillar den. Transparent mot verksamheten! Jag hittar alla ledamöter med bild och info och vilka motioner de lämnat in. Jag kan se precis vilka ärenden som behandlas i de olika utskotten med filmer och detaljerad info om röstningen på avslutade ärenden. Skitbra!

 3. För övrigt är det så många som klagar på just Riksdagen.se söket, eller specifikt förändringarna mot det gamla söket, att den fått en egen ”kategori” i feedback-bloggen… 

 4. Klaga på den söken? Då får de komma till Australien, här är det inte mycket med sök ännu :)

 5. Klaga på den söken? Då får de komma till Australien, här är det inte mycket med sök ännu :)

 6. Detta är ju patetiskt. Sidan är mycket mer plottrig och svårnavigerad. Söket är heltrasigt. Till råga på allt sabbar man alla länkar… ja, för vem behöver inlänkar på webben egentligen? Hur tänkte de där..?

 7. Pingback: Kommentar: Webbriktlinjer för länkhantering » Sennbrink Konsult

 8. Pingback: Kommentar: Webbriktlinjer för länkhantering - Björn Sennbrink

 9. Pingback: Kommentar: Webbriktlinjer för länkhantering » Björn Sennbrinks privata blogg

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.