Marimekko avtäcker ny Adobe Commerce, Klarna och Klevu närvaro

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska Improoves ledning berättar att de just släppt loss den nya e-handeln och digitala närvaron för Finlands stolthet Marimekko. En redesignad upplevelse på en ny Adobe Commerce. Platformen tidigare känd som Magento, ett open source-arv som nu Adobe försöker putsa bort för denna typ av prestigekunder och Enterprise-användare. Det segment Adobe egentligen sökte en egen e-handelsplattform för för några år sedan. Ett kreativt team från kunden och en fullservice-grupp från Improove ska stå bakom marimekko.com-produktionen. Vidare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon