Mathem bygger avancerad kanaldistribution i omfattande Salesforce Marketing Cloud

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mathem i Stockholm är en av de svenska Salesforce CRM kunder Salesforce själva gärna noterar på egna kundlistan. Mathem har sedan starten för elva år sedan byggt upp ett eget CRM-team med analytiker, CRM-konfiguratörer och specialister. Med sin i sammanhanget unga ålder slapp bolaget även dras med samma organisatoriska och tekniska legacy som de andra tre större matkedjorna.

MatHem.se kallar sig Sveriges största matbutik på nätet och ska växa så pass mycket att de känner de behöver utöka egna Salesforce teamet i vinter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så fungerar Salesforce och Contentfuls nya stora samarbete

De jobbar med att driva personaliserad automatiserad kundkommunikation i sin Salesforce Marketing Cloud. Det ska finnas en egen kanaldistribution av olika typer av innehåll i för bolaget relevanta kanaler som pluggar, banners, landningssidor samt individanpassad e-post, sms, enkäter, push och in-app-kommunikation.

Mathem är idag även en Mandrill Email användare samt testar kontinuerligt med Hotjar och Visual Website Optimizer.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.