Maximera avkastningen på er investering i designsystem, gratis seminarium 8 november

In CXM, Infomercial, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor Digitalist.

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium fyllt med kunskap och insikter om designsystem! Denna gång handlar det om förutsättningarna för att lyckas med sin implementering.

Vi kommer att fokusera på att synliggöra alla de sätt ett designssystem verkligen skapar värde för er organisation och era kunder. Vi kommer också att utforska förutsättningar för att säkra och maximera din investering i ett designsystem. Du kommer också att få möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra branschledande experter!

Ur innehållet

  • Insikter för att maximera ROI på ditt designsystem
  •  Verkliga case-studier och konkreta lärdomar från Arbetsförmedlingen och Skolverket
  • Live Demo: ”Spara 500 timmar på 5 minuter”. Vi spinner upp frontend från scratch till en ny webbplats, utifrån ett designsystem
  • Sätt att mäta och presentera framgången med ditt designsystem internt

Målgrupp

Webbinariet riktar sig till dig som redan arbetar med designsystem eller står i begrepp att införa ett. Webbinariet sker på svenska.

Vad är poängen med ett designsystem?

Att ta fram ett designsystem är ett strukturerat sätt att säkerställa en konsekvent användarupplevelse och branding genom alla digitala kanaler. Rätt gjort sparar detta mycket tid och ökar produktiviteten, eftersom det blir enklare att skala produkten eller tjänsten över tid, särskilt när det gäller att hantera eller skapa nya funktioner och plattformar. Designers och utvecklare behöver inte börja från grunden varje gång t.ex. en ny webbplats ska tas fram. När en designändring behöver göras i en del av produkten eller tjänsten kan detta enkelt återspeglas i hela systemet genom att uppdatera en specifik designkomponent.

Den 8 november 08:30-09:30.

Anmäl dig redan idag
Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor Digitalist.